Ніжні, апетитні котлети з хрусткою скоринкою.
Соус ідеально доповнює смак.
Я використовувала свіжі шампіньйони. Якщо ви використовуєте заморожені гриби, їх треба розморозити, злити всю рідину.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-15 котлет.
Інгредієнти
Картопляно-грибні котлети зі сметанним соусом. Інгредієнти
1 кг картоплі
300 г грибів
150 г цибулі
50-100 мл молока
2 ст.л. вершкового масла
1 яйце
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
соус:
250 г сметани
3 зубчики часнику
зелень за смаком
сіль
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби дрібно нарізати.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, смажити 7-10 хвилин.
Крок 5 Картоплю почистити, відварити до готовності.
Крок 6 Коли картопля звариться, воду злити, додати вершкове масло, потовкти.
Крок 7 Невеликими порціями влити молоко, перемішати.
Маса не повинна бути рідкою.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Додати гриби, перемішати.
Крок 9 Яйце злегка збити.
Крок 10 З картопляно-грибний мас сформувати котлети, вмочити в яйце.
Крок 11 Обваляти в панірувальних сухарях.
Крок 12 Сковороду злегка змастити маслом, викласти котлети.
Смажити до золотистої скоринки.
Крок 13 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Крок 14 Готуємо соус.
Зелень дрібно нарізати.
Крок 15 Часник дрібно нарізати.
Крок 16 Змішати сметану, зелень, часник.
Крок 17 Добре перемішати, посолити.
Крок 18 Готові котлети полити соусом.
Смачного!
Соус ідеально доповнює смак.
Я використовувала свіжі шампіньйони. Якщо ви використовуєте заморожені гриби, їх треба розморозити, злити всю рідину.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-15 котлет.
Інгредієнти
Картопляно-грибні котлети зі сметанним соусом. Інгредієнти
1 кг картоплі
300 г грибів
150 г цибулі
50-100 мл молока
2 ст.л. вершкового масла
1 яйце
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
соус:
250 г сметани
3 зубчики часнику
зелень за смаком
сіль
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби дрібно нарізати.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, смажити 7-10 хвилин.
Крок 5 Картоплю почистити, відварити до готовності.
Крок 6 Коли картопля звариться, воду злити, додати вершкове масло, потовкти.
Крок 7 Невеликими порціями влити молоко, перемішати.
Маса не повинна бути рідкою.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Додати гриби, перемішати.
Крок 9 Яйце злегка збити.
Крок 10 З картопляно-грибний мас сформувати котлети, вмочити в яйце.
Крок 11 Обваляти в панірувальних сухарях.
Крок 12 Сковороду злегка змастити маслом, викласти котлети.
Смажити до золотистої скоринки.
Крок 13 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Крок 14 Готуємо соус.
Зелень дрібно нарізати.
Крок 15 Часник дрібно нарізати.
Крок 16 Змішати сметану, зелень, часник.
Крок 17 Добре перемішати, посолити.
Крок 18 Готові котлети полити соусом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий