Перці виходять дуже смачні!
Ніжні, ароматні, в дуже смачне соусі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Фарширований перець. Інгредієнти
8-10 шт. болгарського перцю
400 г фаршу (будь-якого, за смаком)
200 г відвареного рису
150 г сметани
150 г томатної пасти або кетчупу
200 г моркви
200 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Половину цибулі обсмажити на олії.
Крок 4 Додати половину моркви, обсмажити.
Крок 5 Змішати фарш і рис.
Крок 6 Додати обсмажені моркву і цибулю, посолити, поперчити, добре перемішати.
Крок 7 У перцю відрізати верхівку, видалити насіння.
Крок 8 Перець наповнити фаршем.
Крок 9 Змішати сметану і томатну пасту.
Крок 10 У каструльці змішати залишилися цибулю, моркву.
Крок 11 Додати сметанно-томатний соус, перемішати.
Крок 12 Викласти перці.
Крок 13 Налити воду так, щоб вона доходила до середини перців.
Гасити на середньому вогні, під кришкою, близько 40 хвилин.
Крок 14 Подавати зі сметаною або з соусом, в якому гасилися перці.
Смачного!
Ніжні, ароматні, в дуже смачне соусі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Фарширований перець. Інгредієнти
8-10 шт. болгарського перцю
400 г фаршу (будь-якого, за смаком)
200 г відвареного рису
150 г сметани
150 г томатної пасти або кетчупу
200 г моркви
200 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Половину цибулі обсмажити на олії.
Крок 4 Додати половину моркви, обсмажити.
Крок 5 Змішати фарш і рис.
Крок 6 Додати обсмажені моркву і цибулю, посолити, поперчити, добре перемішати.
Крок 7 У перцю відрізати верхівку, видалити насіння.
Крок 8 Перець наповнити фаршем.
Крок 9 Змішати сметану і томатну пасту.
Крок 10 У каструльці змішати залишилися цибулю, моркву.
Крок 11 Додати сметанно-томатний соус, перемішати.
Крок 12 Викласти перці.
Крок 13 Налити воду так, щоб вона доходила до середини перців.
Гасити на середньому вогні, під кришкою, близько 40 хвилин.
Крок 14 Подавати зі сметаною або з соусом, в якому гасилися перці.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий