Ніжне, соковите, ароматне м'ясо.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина, запечена з часником. Інгредієнти
500-700 г свинини (я використовувала корейку)
5-7 зубчиків часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Часник пропустити через чеснокодавку або дрібно нарізати.
Крок 2 Додати сіль, перець, перемішати.
Крок 3 М'ясо натерти часником з сіллю і перцем.
Крок 4 Покласти в рукав для запікання або загорнути у фольгу.
Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Смачного!
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина, запечена з часником. Інгредієнти
500-700 г свинини (я використовувала корейку)
5-7 зубчиків часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Часник пропустити через чеснокодавку або дрібно нарізати.
Крок 2 Додати сіль, перець, перемішати.
Крок 3 М'ясо натерти часником з сіллю і перцем.
Крок 4 Покласти в рукав для запікання або загорнути у фольгу.
Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий