среда, 18 марта 2015 г.

Свинина, запечена з часником

Ніжне, соковите, ароматне м'ясо.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина, запечена з часником. Інгредієнти

    500-700 г свинини (я використовувала корейку)
    5-7 зубчиків часнику
    сіль
    перець

Приготування

Крок 1 Часник пропустити через чеснокодавку або дрібно нарізати.

Крок 2 Додати сіль, перець, перемішати.

Крок 3 М'ясо натерти часником з сіллю і перцем.

Крок 4 Покласти в рукав для запікання або загорнути у фольгу.
Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zakuski.com zazhigalochka-bud.ru zakony.fi zhouyi68.com zenskerady.cz zhakypbaev-eskeldi.mektebi.kz zhelezny-port.kherson.ua zozule4ka.com zps.biz.ua zootops.ru accidente car florida lawyer accidente car injury lawyer minnesota accidente car lawyer new york