Дуже смачна страва!
Підійде і для святкового столу, і для сімейної вечері.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
На гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина з грибами у вершково-сирному соусі. Інгредієнти
500 г свинини
300 г грибів
500 мл вершків (10-20%)
200 г сиру
2 ст.л. сушених трав (наприклад, базилік, орегано)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Свинину нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Гриби почистити, нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі посмажити свинину (смажити близько 30 хвилин).
Крок 5 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити близько 10 хвилин.
Крок 6 Додати вершки, тушкувати близько 10 хвилин.
Крок 7 Додати трави.
Крок 8 Додати сир.
Крок 9 Перемішати, прибрати з вогню.
Крок 10
Смачного!
Підійде і для святкового столу, і для сімейної вечері.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
На гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина з грибами у вершково-сирному соусі. Інгредієнти
500 г свинини
300 г грибів
500 мл вершків (10-20%)
200 г сиру
2 ст.л. сушених трав (наприклад, базилік, орегано)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Свинину нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Гриби почистити, нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі посмажити свинину (смажити близько 30 хвилин).
Крок 5 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити близько 10 хвилин.
Крок 6 Додати вершки, тушкувати близько 10 хвилин.
Крок 7 Додати трави.
Крок 8 Додати сир.
Крок 9 Перемішати, прибрати з вогню.
Крок 10
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий