Гарбуз додає страві соковитість і аромат. Бажано використовувати несолодке гарбуз.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Макарони з гарбузом та філе індички. Інгредієнти
500 г філе індички (або курячого філе)
300 г гарбуза (очищеної)
150 г макаронних виробів
50 г сиру
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Гарбуз нарізати кубиками.
Крок 4 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати філе, смажити близько 15 хвилин.
Крок 7 Додати гарбуз, посолити, поперчити.
Накрити кришкою, смажити близько 15 хвилин.
Крок 8 Макарони відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 9 Готові макарони додати до філе з гарбузом, перемішати.
При подачі посипати сиром.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Макарони з гарбузом та філе індички. Інгредієнти
500 г філе індички (або курячого філе)
300 г гарбуза (очищеної)
150 г макаронних виробів
50 г сиру
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Гарбуз нарізати кубиками.
Крок 4 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати філе, смажити близько 15 хвилин.
Крок 7 Додати гарбуз, посолити, поперчити.
Накрити кришкою, смажити близько 15 хвилин.
Крок 8 Макарони відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 9 Готові макарони додати до філе з гарбузом, перемішати.
При подачі посипати сиром.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий