З індички виходять дуже ніжні котлетки.
Обов'язково спробуйте!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 16 котлет.
Інгредієнти
Котлети з індички, смажені з помідорами і сиром. Інгредієнти
500 г філе індички (або курячого філе, свинини, яловичини)
150 г хліба (білого)
молоко
200 г цибулі
300 г помідорів
200 г сиру
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Хліб замочити в молоці (повністю шматочок заливати не обов'язково, хліб і так добре вбере молоко).
Крок 2 Філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 3 Лук також пропустити через м'ясорубку, додати у фарш.
Крок 4 Додати хліб (хліб трохи віджати), посолити, поперчити, добре перемішати. Можна додати яйце, я не додаю.
Крок 5 Помідори нарізати кружечками.
Крок 6 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Далі я пропоную два варіанти приготування котлеток (мені однаково сподобалися обидва варіанти).
Для першого варіанту з фаршу сформувати котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях (я використовувала покупні панірувальні сухарі, в які додала кунжут).
Крок 8 На рослинному маслі посмажити котлети до готовності.
Крок 9 Смажити по 5-7 хвилин з кожного боку, на середньому вогні.
Крок 10 Викласти котлетки в форму для запікання (форму я не змащувала).
Крок 11 На котлетки викласти по кружку помідора.
Крок 12 Посипати сиром.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 10-15 хвилин).
Крок 13 Для другого варіанту сформувати з фаршу котлетки, викласти у форму для запікання (форму трохи змастити маслом).
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Крок 14 Потім форму дістати, на котлетки викласти помідори.
Крок 15 Посипати сиром.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 10-15 хвилин).
Готові котлети посипати зеленню.
Смачного!
Обов'язково спробуйте!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 16 котлет.
Інгредієнти
Котлети з індички, смажені з помідорами і сиром. Інгредієнти
500 г філе індички (або курячого філе, свинини, яловичини)
150 г хліба (білого)
молоко
200 г цибулі
300 г помідорів
200 г сиру
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Хліб замочити в молоці (повністю шматочок заливати не обов'язково, хліб і так добре вбере молоко).
Крок 2 Філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 3 Лук також пропустити через м'ясорубку, додати у фарш.
Крок 4 Додати хліб (хліб трохи віджати), посолити, поперчити, добре перемішати. Можна додати яйце, я не додаю.
Крок 5 Помідори нарізати кружечками.
Крок 6 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Далі я пропоную два варіанти приготування котлеток (мені однаково сподобалися обидва варіанти).
Для першого варіанту з фаршу сформувати котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях (я використовувала покупні панірувальні сухарі, в які додала кунжут).
Крок 8 На рослинному маслі посмажити котлети до готовності.
Крок 9 Смажити по 5-7 хвилин з кожного боку, на середньому вогні.
Крок 10 Викласти котлетки в форму для запікання (форму я не змащувала).
Крок 11 На котлетки викласти по кружку помідора.
Крок 12 Посипати сиром.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 10-15 хвилин).
Крок 13 Для другого варіанту сформувати з фаршу котлетки, викласти у форму для запікання (форму трохи змастити маслом).
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Крок 14 Потім форму дістати, на котлетки викласти помідори.
Крок 15 Посипати сиром.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 10-15 хвилин).
Готові котлети посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий