Шинка, ананаси і сир - чудове поєднання, додамо до цього ніжне куряче філе і отримаємо відмінний рецепт!
Замість курячого філе можна використовувати філе індички, а ось яловичину або свинину, на мій смак, краще не використовувати.
Подавати рулетики можна як цілими, так і нарізаними на шматочки.
На гарнір можна подати рис або овочі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Куряче філе, фаршироване сиром, шинкою і ананасами. Інгредієнти
6-7 шт. курячого філе
150 г шинки
200 г сиру (твердого)
ананаси
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Сир нарізати пластиками.
Крок 2 Шинку нарізати пластиками.
Крок 3 Кільця ананасів розрізати на 2 частини.
Крок 4 У кожному філе зробити поздовжній надріз.
Крок 5 Розгорнути.
Крок 6 Відбити.
Посолити, поперчити.
Крок 7 Покласти на філе шматочки сиру, шинки і ананаси.
Крок 8 Філе згорнути рулетиком.
Крок 9 Закріпити зубочистками або перев'язати ниткою (я використовувала звичайні нитки, складені в 4 рази).
Крок 10 Обваляти філе в панірувальних сухарях.
Крок 11 На рослинному маслі обсмажити рулетики з усіх боків до золотистої скоринки (смажити по 5 хвилин з кожного боку).
Потім накрити кришкою, смажити 15-20 хвилин.
З готових рулетиків не забути зняти нитки або вийняти зубочистки.
Смачного!
Замість курячого філе можна використовувати філе індички, а ось яловичину або свинину, на мій смак, краще не використовувати.
Подавати рулетики можна як цілими, так і нарізаними на шматочки.
На гарнір можна подати рис або овочі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Куряче філе, фаршироване сиром, шинкою і ананасами. Інгредієнти
6-7 шт. курячого філе
150 г шинки
200 г сиру (твердого)
ананаси
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Сир нарізати пластиками.
Крок 2 Шинку нарізати пластиками.
Крок 3 Кільця ананасів розрізати на 2 частини.
Крок 4 У кожному філе зробити поздовжній надріз.
Крок 5 Розгорнути.
Крок 6 Відбити.
Посолити, поперчити.
Крок 7 Покласти на філе шматочки сиру, шинки і ананаси.
Крок 8 Філе згорнути рулетиком.
Крок 9 Закріпити зубочистками або перев'язати ниткою (я використовувала звичайні нитки, складені в 4 рази).
Крок 10 Обваляти філе в панірувальних сухарях.
Крок 11 На рослинному маслі обсмажити рулетики з усіх боків до золотистої скоринки (смажити по 5 хвилин з кожного боку).
Потім накрити кришкою, смажити 15-20 хвилин.
З готових рулетиків не забути зняти нитки або вийняти зубочистки.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий