М'ясо виходить соковите і ароматне.
Замість баранини можна використовувати яловичину.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Баранина, тушкована з стручкової квасолею і помідорами. Інгредієнти
800 г баранини
400 г стручкової квасолі (я використовувала заморожену)
200 г помідорів
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати м'ясо, посолити, поперчити.
Смажити з двох сторін приблизно по 15 хвилин.
Крок 5 Додати квасолю (квасоля можна попередньо НЕ розморожувати), тушкувати протягом 15 хвилин.
Крок 6 Додати помідори, тушкувати протягом 5-7 хвилин.
Смачного!
Замість баранини можна використовувати яловичину.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Баранина, тушкована з стручкової квасолею і помідорами. Інгредієнти
800 г баранини
400 г стручкової квасолі (я використовувала заморожену)
200 г помідорів
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати м'ясо, посолити, поперчити.
Смажити з двох сторін приблизно по 15 хвилин.
Крок 5 Додати квасолю (квасоля можна попередньо НЕ розморожувати), тушкувати протягом 15 хвилин.
Крок 6 Додати помідори, тушкувати протягом 5-7 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий