Якщо немає сковороди-гриль, м'ясо можна посмажити на звичайній сковороді.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
Якщо ви використовуєте томатну пасту, бажано, щоб вона була не кисла.
На гарнір до м'яса ідеально підійде рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина в томатному соусі, смажена на грилі. Інгредієнти
1 кг свинини
2 ст.л. томатної пасти або кетчупу
150 г помідорів
5 гілочок майорану (або будь зелені за смаком)
2 ч.л. спецій «для гриля»
2 ст.л. рослинного масла
3 зубчики часнику
сіль
Приготування
Крок 1 Помідори подрібнити у блендері (якщо блендера немає, помідори можна натерти на тертці).
Крок 2 Часник дрібно нарізати.
Крок 3 Зелень дрібно нарізати.
Крок 4 Змішати пасту, помідори, зелень, масло, часник, спеції.
Посолити.
Крок 5 М'ясо обваляти в соусі.
Крок 6 Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 3-4 години.
Крок 7 Сковороду-гриль добре розігріти.
Смажити м'ясо з двох сторін, до готовності (кришкою не накривати).
У мене були шматки м'яса завтовшки близько 1.5-2 см, смажилися приблизно по 10 хвилин, з кожного боку.
Смачного!
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
Якщо ви використовуєте томатну пасту, бажано, щоб вона була не кисла.
На гарнір до м'яса ідеально підійде рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина в томатному соусі, смажена на грилі. Інгредієнти
1 кг свинини
2 ст.л. томатної пасти або кетчупу
150 г помідорів
5 гілочок майорану (або будь зелені за смаком)
2 ч.л. спецій «для гриля»
2 ст.л. рослинного масла
3 зубчики часнику
сіль
Приготування
Крок 1 Помідори подрібнити у блендері (якщо блендера немає, помідори можна натерти на тертці).
Крок 2 Часник дрібно нарізати.
Крок 3 Зелень дрібно нарізати.
Крок 4 Змішати пасту, помідори, зелень, масло, часник, спеції.
Посолити.
Крок 5 М'ясо обваляти в соусі.
Крок 6 Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 3-4 години.
Крок 7 Сковороду-гриль добре розігріти.
Смажити м'ясо з двох сторін, до готовності (кришкою не накривати).
У мене були шматки м'яса завтовшки близько 1.5-2 см, смажилися приблизно по 10 хвилин, з кожного боку.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий