Грудка виходить ароматна, ніжна, соковита, з апетитною скоринкою.
При цьому готується дуже-дуже просто.
На гарнір ідеально підійде салат зі свіжих овочів або картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Куряча грудка під сметанно-часниковим соусом. Інгредієнти
2 курячі грудки
300 г сметани
3-4 зубчики часнику
150 г сиру
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сметану посолити, поперчити, додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 2 Курячі грудки викласти у форму для запікання, змастити сметаною з часником.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Грудки посипати сиром, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин.
Смачного!
При цьому готується дуже-дуже просто.
На гарнір ідеально підійде салат зі свіжих овочів або картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Куряча грудка під сметанно-часниковим соусом. Інгредієнти
2 курячі грудки
300 г сметани
3-4 зубчики часнику
150 г сиру
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сметану посолити, поперчити, додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 2 Курячі грудки викласти у форму для запікання, змастити сметаною з часником.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Грудки посипати сиром, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий