Кабачки виходять дуже ніжними, фарш - соковитим і ароматним.
Замість кабачків можна використовувати цукіні або баклажани.
На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Кабачки з фаршем в сметанно-томатному соусі. Інгредієнти
1 невеликий кабачок (вагою близько 700 г)
300 г фаршу (будь-якого, за смаком)
200 мл молока
булочка (близько 50 г)
300 г томатного соусу (не кислий)
300 г сметани
зелень за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Булочку замочити в молоці.
Крок 2 Булочку віджати, змішати з фаршем.
Посолити, поперчити.
Крок 3 Кабачок нарізати кружечками завтовшки близько 1-2 см (якщо кабачки старі, очистити від шкіри).
Крок 4 У кожному гуртку вирізати серцевину.
Крок 5 Змішати томатний соус і сметану.
Крок 6 У форму (я використовувала форму розміром 20 ? 30 см) вилити соус.
Крок 7 На соус викласти кабачки.
Крок 8 З фаршу сформувати невеликі кульки, викласти на кабачки.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 9 Зелень нарізати.
Крок 10 При подачі полити соусом, в якому гасилися кабачки.
Посипати зеленню.
Смачного!
Замість кабачків можна використовувати цукіні або баклажани.
На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Кабачки з фаршем в сметанно-томатному соусі. Інгредієнти
1 невеликий кабачок (вагою близько 700 г)
300 г фаршу (будь-якого, за смаком)
200 мл молока
булочка (близько 50 г)
300 г томатного соусу (не кислий)
300 г сметани
зелень за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Булочку замочити в молоці.
Крок 2 Булочку віджати, змішати з фаршем.
Посолити, поперчити.
Крок 3 Кабачок нарізати кружечками завтовшки близько 1-2 см (якщо кабачки старі, очистити від шкіри).
Крок 4 У кожному гуртку вирізати серцевину.
Крок 5 Змішати томатний соус і сметану.
Крок 6 У форму (я використовувала форму розміром 20 ? 30 см) вилити соус.
Крок 7 На соус викласти кабачки.
Крок 8 З фаршу сформувати невеликі кульки, викласти на кабачки.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 9 Зелень нарізати.
Крок 10 При подачі полити соусом, в якому гасилися кабачки.
Посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий