понедельник, 9 марта 2015 г.

Рататуй

Напевно, всі дивилися мультфільм про щурика, який дуже любив готувати?
Після перегляду я дуже захотіла приготувати «Рататуй», але саме такий, який готував Ремі. Рецепти, які я зустрічала, зовсім не були схожі.
І ось чоловік на одному американському сайті знайшов рецепт і перевів. Я дещо змінила і пропоную Вам спробувати Рататуй в такому варіанті.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло 2 форми таких, як на фото.
Інгредієнти
Рататуй. Інгредієнти
соус:

    350 г болгарського перцю
    350 г помідорів
    200 г цибулі
    2-3 гілочки чебрецю (за бажанням)
    сіль
    рослинне масло

овочі:

    500 г цукіні або кабачків
    500 г баклажанів
    500 г помідорів

заправка:

    5 ст.л. рослинного масла
    2-3 зубчики часнику
    зелень за смаком
    сіль
    перець

за бажанням:

    бальзамічний оцет

Приготування

Крок 1 Готуємо соус.
Перець викласти у форму для запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до тих пір, поки шкірка не почне чорніти (близько 30 хвилин).

Крок 2 Гарячий перець покласти в поліетиленовий пакет, залишити остигати.

Крок 3 Потім перець очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.

Крок 4 Цибулю і часник дрібно покришити.

Крок 5 Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками.

Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.

Крок 7 Додати перець, смажити 2-3 хвилини.

Крок 8 Додати помідори, посолити, смажити до тих пір, поки соус не почне густіти (близько 5-7 хвилин).

Крок 9 Перекласти соус в блендер, подрібнити.

Крок 10 Додати листочки чебрецю, перемішати.

Крок 11 Викласти соус в форму, розрівняти.

Крок 12 Цукіні нарізати дуже тонкими кружечками.
Я всі овочі різала на спеціальній тертці.

Крок 13 Баклажани нарізати тонкими кружечками.
Якщо баклажани гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді, віджати.

Крок 14 Помідори нарізати тонкими кружечками.

Крок 15 У форму, чергуючи, викласти баклажани, помідори, цукіні.

Крок 16 Готуємо заправку.
Зелень дрібно покришити.

Крок 17 Змішати масло, зелень, часник. Посолити, поперчити.

Крок 18 Овочі полити заправкою.

Крок 19 Форму накрити фольгою.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Якщо овочі не будуть готові, поставити їх в духовку і запікати до готовності.
При бажанні, при подачі можна збризнути овочі бальзамічним оцтом.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zakuski.com zazhigalochka-bud.ru zakony.fi zhouyi68.com zenskerady.cz zhakypbaev-eskeldi.mektebi.kz zhelezny-port.kherson.ua zozule4ka.com zps.biz.ua zootops.ru accidente car florida lawyer accidente car injury lawyer minnesota accidente car lawyer new york