Смачне, соковите м'ясо.
Сміливо можна готувати на святковий стіл.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
На гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина з помідорами, запечені у вершках. Інгредієнти
500 г філе свинини
300 мл вершків (10-15%)
250 г помідорів чері
150 г сиру
1 ч.л. сушених трав (майоран, орегано, базилік)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Черрі розрізати на дві частини.
Крок 2 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 3 На рослинному маслі обсмажити свинину з одного боку.
Крок 4 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Крок 5 Викласти свинину у форму для запікання.
Крок 6 Посолити, поперчити.
Крок 7 Посипати сушеними травами.
Крок 8 На свинину викласти черрі.
Крок 9 Додати вершки.
Крок 10 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Сміливо можна готувати на святковий стіл.
Замість свинини можна використовувати куряче філе.
На гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Свинина з помідорами, запечені у вершках. Інгредієнти
500 г філе свинини
300 мл вершків (10-15%)
250 г помідорів чері
150 г сиру
1 ч.л. сушених трав (майоран, орегано, базилік)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Черрі розрізати на дві частини.
Крок 2 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 3 На рослинному маслі обсмажити свинину з одного боку.
Крок 4 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Крок 5 Викласти свинину у форму для запікання.
Крок 6 Посолити, поперчити.
Крок 7 Посипати сушеними травами.
Крок 8 На свинину викласти черрі.
Крок 9 Додати вершки.
Крок 10 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий