Дуже смачне і дуже ароматне блюдо.
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Замість бекону можна використовувати шинку або окіст.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Рагу з овочами і грибами. Інгредієнти
400 г кабачків
300 г свіжих грибів
20 г сушених грибів
250 г помідорів
150 г болгарського перцю
150 г цибулі
200 г бекону
зелень за смаком
5-10 гілочок чебрецю
3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Сушені гриби залити окропом і залишити на 20-30 хвилин.
Крок 2 Потім воду злити, гриби дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 4 Бекон дрібно нарізати.
Крок 5 Кабачки нарізати кубиками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 7 Свіжі гриби дрібно нарізати.
Крок 8 Помідори нарізати кубиками.
Крок 9 Часник дрібно нарізати.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 12 Додати бекон, обсмажити.
Крок 13 Додати кабачки.
Крок 14 Слідом додати перець.
Крок 15 Додати свіжі гриби.
Крок 16 Додати розмочені сушені гриби.
Крок 17 Додати помідори.
Поперчити, посолити.
Тушкувати під кришкою близько 20-25 хвилин.
Крок 18 Додати часник.
Крок 19 І гілочки чебрецю.
Крок 20 Накрити кришкою, тушкувати протягом 5-7 хвилин.
Крок 21 В кінці приготування додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 22
Смачного!
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Замість бекону можна використовувати шинку або окіст.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Рагу з овочами і грибами. Інгредієнти
400 г кабачків
300 г свіжих грибів
20 г сушених грибів
250 г помідорів
150 г болгарського перцю
150 г цибулі
200 г бекону
зелень за смаком
5-10 гілочок чебрецю
3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Сушені гриби залити окропом і залишити на 20-30 хвилин.
Крок 2 Потім воду злити, гриби дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 4 Бекон дрібно нарізати.
Крок 5 Кабачки нарізати кубиками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 7 Свіжі гриби дрібно нарізати.
Крок 8 Помідори нарізати кубиками.
Крок 9 Часник дрібно нарізати.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 12 Додати бекон, обсмажити.
Крок 13 Додати кабачки.
Крок 14 Слідом додати перець.
Крок 15 Додати свіжі гриби.
Крок 16 Додати розмочені сушені гриби.
Крок 17 Додати помідори.
Поперчити, посолити.
Тушкувати під кришкою близько 20-25 хвилин.
Крок 18 Додати часник.
Крок 19 І гілочки чебрецю.
Крок 20 Накрити кришкою, тушкувати протягом 5-7 хвилин.
Крок 21 В кінці приготування додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 22
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий