Дуже смачне, святкове блюдо.
Ніжне, соковите, ароматне!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 кокотниц об'ємом 200 мл.
Інгредієнти
Жюльєн з куркою і грибами. Інгредієнти
500 г курячого філе
300 г печериць
200 г цибулі
200 г сиру (твердого)
300-350 г вершків (15-25%) або сметани
2 столові ложки борошна
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 2 Філе остудити, дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 5 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 6 Додати гриби.
Смажити до тих пір, поки не википить вся рідина (близько 10-15 хвилин).
Крок 7 Додати філе, посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.
Крок 8 На сухій сковороді злегка обсмажити борошно.
Крок 9 Додати вершки, посолити, поперчити, довести до кипіння.
Крок 10 Додати гриби і філе, перемішати, зняти з вогню.
Крок 11 Сир натерти на крупній тертці.
Крок 12 Викласти цю масу в кокотніци (невеликі жароміцні формочки з ручкою, вони бувають керамічні та металеві).
Крок 13 Посипати сиром (кришечкою не накривати).
Крок 14 Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 30 хвилин).
Смачного!
Ніжне, соковите, ароматне!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 кокотниц об'ємом 200 мл.
Інгредієнти
Жюльєн з куркою і грибами. Інгредієнти
500 г курячого філе
300 г печериць
200 г цибулі
200 г сиру (твердого)
300-350 г вершків (15-25%) або сметани
2 столові ложки борошна
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 2 Філе остудити, дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 5 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 6 Додати гриби.
Смажити до тих пір, поки не википить вся рідина (близько 10-15 хвилин).
Крок 7 Додати філе, посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.
Крок 8 На сухій сковороді злегка обсмажити борошно.
Крок 9 Додати вершки, посолити, поперчити, довести до кипіння.
Крок 10 Додати гриби і філе, перемішати, зняти з вогню.
Крок 11 Сир натерти на крупній тертці.
Крок 12 Викласти цю масу в кокотніци (невеликі жароміцні формочки з ручкою, вони бувають керамічні та металеві).
Крок 13 Посипати сиром (кришечкою не накривати).
Крок 14 Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 30 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий