Реберця виходять дуже-дуже смачні! Ніжні, соковиті і ароматні.
Булгур - ідеальний гарнір до них. Про булгур можна почитати тут:
Замість нього на гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Баранячі реберця з яблуками, чорносливом і булгуром. Інгредієнти
500 г баранячих реберець (або яловичих, свинячих)
150 г чорносливу
400 г яблук (бажано кислих)
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
гарнір:
150 г булгура
400 мл води
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Реберця нарізати.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 У яблук видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати реберця.
Посолити, поперчити.
Смажити з одного боку 15 хвилин.
Крок 7 Перевернути, смажити ще 15 хвилин.
Крок 8 Додати яблука і чорнослив, накрити кришкою, смажити близько 10 хвилин.
Крок 9 Готуємо булгур.
У каструлю налити трохи олії, розігріти.
Крок 10 Додати булгур, обсмажити.
Крок 11 Залити гарячою водою, посолити, варити протягом 15 хвилин.
Крок 12
Смачного!
Булгур - ідеальний гарнір до них. Про булгур можна почитати тут:
Замість нього на гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Баранячі реберця з яблуками, чорносливом і булгуром. Інгредієнти
500 г баранячих реберець (або яловичих, свинячих)
150 г чорносливу
400 г яблук (бажано кислих)
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
гарнір:
150 г булгура
400 мл води
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Реберця нарізати.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 У яблук видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати реберця.
Посолити, поперчити.
Смажити з одного боку 15 хвилин.
Крок 7 Перевернути, смажити ще 15 хвилин.
Крок 8 Додати яблука і чорнослив, накрити кришкою, смажити близько 10 хвилин.
Крок 9 Готуємо булгур.
У каструлю налити трохи олії, розігріти.
Крок 10 Додати булгур, обсмажити.
Крок 11 Залити гарячою водою, посолити, варити протягом 15 хвилин.
Крок 12
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий