Раджу використовувати саме молоді кабачки. Якщо використовуєте старі, то шкурку треба почистити.
Замість кабачків можна використовувати баклажани.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані кабачки. Інгредієнти
1 кг кабачків (молодих)
300 г фаршу
100 г рису
200 г помідорів
150 г сиру
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 2 Кабачки розрізати.
Крок 3 Вийняти м'якоть.
Крок 4 М'якоть нарізати кубиками (можна використовувати не всю м'якоть).
Крок 5 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 6 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 9 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати фарш, смажити протягом 10 хвилин.
Крок 11 Додати кабачки, смажити протягом 10 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, смажити 5 хвилин.
Крок 13 Додати рис.
Посолити, поперчити.
Крок 14 Додати зелень.
Перемішати, трохи остудити.
Крок 15 Отриманою масою нафарширувати кабачки.
Крок 16 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Замість кабачків можна використовувати баклажани.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані кабачки. Інгредієнти
1 кг кабачків (молодих)
300 г фаршу
100 г рису
200 г помідорів
150 г сиру
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 2 Кабачки розрізати.
Крок 3 Вийняти м'якоть.
Крок 4 М'якоть нарізати кубиками (можна використовувати не всю м'якоть).
Крок 5 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 6 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 9 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати фарш, смажити протягом 10 хвилин.
Крок 11 Додати кабачки, смажити протягом 10 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, смажити 5 хвилин.
Крок 13 Додати рис.
Посолити, поперчити.
Крок 14 Додати зелень.
Перемішати, трохи остудити.
Крок 15 Отриманою масою нафарширувати кабачки.
Крок 16 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий