суббота, 7 марта 2015 г.

Шашлик зі свинини, маринований в оцті

Мабуть, самий класичний спосіб маринування м'яса для шашлику.
Якщо використовувати якісне м'ясо, шашлик виходить соковитий, м'який, ароматний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринований в оцті. Інгредієнти

    2 кг свинини
    300 г цибулі
    250 мл оцту 6% (я використовувала яблучний)
    3 ст. л. приправи для шашлику
    сіль

Приготування

Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.

Крок 2 М'ясо нарізати кубиками.

Крок 3 Перемішати м'ясо і цибулю.

Крок 4 Додати спеції, оцет, перемішати.

Крок 5 Маринувати в холодному місці мінімум 5 годин.
Перед приготування посолити.

Крок 6 Мариноване м'ясо щільно нанизати на шампури.

Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zakuski.com zazhigalochka-bud.ru zakony.fi zhouyi68.com zenskerady.cz zhakypbaev-eskeldi.mektebi.kz zhelezny-port.kherson.ua zozule4ka.com zps.biz.ua zootops.ru accidente car florida lawyer accidente car injury lawyer minnesota accidente car lawyer new york