Мабуть, самий класичний спосіб маринування м'яса для шашлику.
Якщо використовувати якісне м'ясо, шашлик виходить соковитий, м'який, ароматний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринований в оцті. Інгредієнти
2 кг свинини
300 г цибулі
250 мл оцту 6% (я використовувала яблучний)
3 ст. л. приправи для шашлику
сіль
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 М'ясо нарізати кубиками.
Крок 3 Перемішати м'ясо і цибулю.
Крок 4 Додати спеції, оцет, перемішати.
Крок 5 Маринувати в холодному місці мінімум 5 годин.
Перед приготування посолити.
Крок 6 Мариноване м'ясо щільно нанизати на шампури.
Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям.
Смачного!
Якщо використовувати якісне м'ясо, шашлик виходить соковитий, м'який, ароматний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринований в оцті. Інгредієнти
2 кг свинини
300 г цибулі
250 мл оцту 6% (я використовувала яблучний)
3 ст. л. приправи для шашлику
сіль
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 М'ясо нарізати кубиками.
Крок 3 Перемішати м'ясо і цибулю.
Крок 4 Додати спеції, оцет, перемішати.
Крок 5 Маринувати в холодному місці мінімум 5 годин.
Перед приготування посолити.
Крок 6 Мариноване м'ясо щільно нанизати на шампури.
Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий