Дуже смачне м'ясо!
Рекомендую використовувати саме яловичину (лопатку, грудинку, рульку).
Завдяки бекону м'ясо виходить соковитим, а завдяки травам - дуже ароматним!
Всі трави можна купити в супермаркеті. Якщо не вдалося купити чебрець, його можна замінити майораном. Замість шавлії можна спробувати використовувати петрушку або зелений лук.
На гарнір раджу приготувати рис, овочевий салат або картопля.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Яловичина, запечена з травами і беконом. Інгредієнти
1 кг яловичини
9-12 смужок бекону
9-12 листочків шавлії
маринад:
5 ст.л. рослинного масла
1 зубчик часнику
1 ст.л. сушеного або свіжого чебрецю
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Готуємо маринад.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник, чебрець, посолити, поперчити.
Крок 2 М'ясо (нарізане шматочками товщиною близько 1.5 см) обваляти в маринаді.
Крок 3 Викласти у форму для запікання.
Крок 4 На м'ясо викласти шавлія.
Крок 5 Кожен шматок м'яса обернути смужками бекону.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Рекомендую використовувати саме яловичину (лопатку, грудинку, рульку).
Завдяки бекону м'ясо виходить соковитим, а завдяки травам - дуже ароматним!
Всі трави можна купити в супермаркеті. Якщо не вдалося купити чебрець, його можна замінити майораном. Замість шавлії можна спробувати використовувати петрушку або зелений лук.
На гарнір раджу приготувати рис, овочевий салат або картопля.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Яловичина, запечена з травами і беконом. Інгредієнти
1 кг яловичини
9-12 смужок бекону
9-12 листочків шавлії
маринад:
5 ст.л. рослинного масла
1 зубчик часнику
1 ст.л. сушеного або свіжого чебрецю
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Готуємо маринад.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник, чебрець, посолити, поперчити.
Крок 2 М'ясо (нарізане шматочками товщиною близько 1.5 см) обваляти в маринаді.
Крок 3 Викласти у форму для запікання.
Крок 4 На м'ясо викласти шавлія.
Крок 5 Кожен шматок м'яса обернути смужками бекону.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий