Інгредієнти
Торт з печінки. Інгредієнти
700 г яловичої печінки
2 яйця
100 мл молока
100 г борошна
200 г цибулі
200 г моркви
3 зубчики часнику
майонез
рослинне масло
сіль
для прикраси:
3 варені яйця
помідори
зелень
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 4 Додати моркву, добре обсмажити.
Крок 5 У майонез додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 6 Сиру печінку очистити від пленочки, пропустити через м'ясорубку.
Крок 7 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 8 Додати молоко, перемішати.
Крок 9 Потім додати борошно, посолити, перемішати.
Крок 10 На змащеній маслом сковороді посмажити млинці з двох сторін (смажити по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).
У мене вийшло 5 млинчиків діаметром 16 см. Щоб млинці не ламалися, коли ви їх перевертаєте, раджу поступати таким чином. Коли млинець пожежа з одного боку, він легко скотиться зі сковороди на тарілку, а з тарілки Ви його переверне назад на сковороду і посмажите іншу сторону.
Крок 11 Змастити теплий млинчик майонезом.
Крок 12 Викласти моркву з цибулею.
Крок 13 Накрити наступним млинчиком.
Крок 14 Зібрати таким чином всі млинці. Прикрасити за смаком. Наприклад, боки прикрасити натертими на дрібній тертці білками, зверху посипати натертим на дрібній тертці жовтками.
Я ще зробила трояндочки з помідорів. Про те, як це зробити я розповіла тут:
Трояндочки з помідорів .
Бажано дати торту просочитися.
Смачного!
Торт з печінки. Інгредієнти
700 г яловичої печінки
2 яйця
100 мл молока
100 г борошна
200 г цибулі
200 г моркви
3 зубчики часнику
майонез
рослинне масло
сіль
для прикраси:
3 варені яйця
помідори
зелень
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 4 Додати моркву, добре обсмажити.
Крок 5 У майонез додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 6 Сиру печінку очистити від пленочки, пропустити через м'ясорубку.
Крок 7 Додати яйця, добре перемішати.
Крок 8 Додати молоко, перемішати.
Крок 9 Потім додати борошно, посолити, перемішати.
Крок 10 На змащеній маслом сковороді посмажити млинці з двох сторін (смажити по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).
У мене вийшло 5 млинчиків діаметром 16 см. Щоб млинці не ламалися, коли ви їх перевертаєте, раджу поступати таким чином. Коли млинець пожежа з одного боку, він легко скотиться зі сковороди на тарілку, а з тарілки Ви його переверне назад на сковороду і посмажите іншу сторону.
Крок 11 Змастити теплий млинчик майонезом.
Крок 12 Викласти моркву з цибулею.
Крок 13 Накрити наступним млинчиком.
Крок 14 Зібрати таким чином всі млинці. Прикрасити за смаком. Наприклад, боки прикрасити натертими на дрібній тертці білками, зверху посипати натертим на дрібній тертці жовтками.
Я ще зробила трояндочки з помідорів. Про те, як це зробити я розповіла тут:
Трояндочки з помідорів .
Бажано дати торту просочитися.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий