Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Рис волію довгозерний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Курка по-єгипетські. Інгредієнти
500 г курячого філе
400 г рису
250 г моркви
150 г цибулі
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на крупній тертці.
Крок 3 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 6 Додати філе, смажити 20 хвилин.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 8 Філе з овочами викласти у форму для запікання (у мене форма розміром 22 ? 15 см).
Крок 9 Зверху викласти рис, розрівняти, трохи посолити, поперчити.
Крок 10 Залити гарячою водою так, щоб вода покривала рис на 2-3 см.
Крок 11 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Смачного!
Рис волію довгозерний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Курка по-єгипетські. Інгредієнти
500 г курячого філе
400 г рису
250 г моркви
150 г цибулі
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на крупній тертці.
Крок 3 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 6 Додати філе, смажити 20 хвилин.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 8 Філе з овочами викласти у форму для запікання (у мене форма розміром 22 ? 15 см).
Крок 9 Зверху викласти рис, розрівняти, трохи посолити, поперчити.
Крок 10 Залити гарячою водою так, щоб вода покривала рис на 2-3 см.
Крок 11 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий