Ніжна, ситна запіканка під апетитною золотистою скоринкою.
Запікати її можна як в порційних формочках, так і в одній великій формі (розміром близько 20 ? 30 см).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-9 порцій.
Інгредієнти
Запіканка з курячим філе, грибами та картопляним пюре. Інгредієнти
500 г курячого філе (або філе індички)
50 г булочки або батона
молоко
300 г грибів
150 г цибулі
500 г картоплі
1 ст.л. вершкового масла
150 г сиру
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Змішати фарш і булочку (булочку попередньо віджати від молока).
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Гриби дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати фарш, обсмажити.
Крок 8 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити близько 20 хвилин.
Крок 9 Картоплю почистити, відварити до готовності.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Картопля потовкти, додати вершкове масло і 50-70 мл молока, перемішати.
Посолити, поперчити.
Крок 12 Додати зелень, перемішати.
Крок 13 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 14 У формочки викласти фарш з грибами.
Крок 15 На фарш викласти картопляне пюре.
Крок 16 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Крок 17
Смачного!
Запікати її можна як в порційних формочках, так і в одній великій формі (розміром близько 20 ? 30 см).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-9 порцій.
Інгредієнти
Запіканка з курячим філе, грибами та картопляним пюре. Інгредієнти
500 г курячого філе (або філе індички)
50 г булочки або батона
молоко
300 г грибів
150 г цибулі
500 г картоплі
1 ст.л. вершкового масла
150 г сиру
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Змішати фарш і булочку (булочку попередньо віджати від молока).
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Гриби дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати фарш, обсмажити.
Крок 8 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити близько 20 хвилин.
Крок 9 Картоплю почистити, відварити до готовності.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Картопля потовкти, додати вершкове масло і 50-70 мл молока, перемішати.
Посолити, поперчити.
Крок 12 Додати зелень, перемішати.
Крок 13 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 14 У формочки викласти фарш з грибами.
Крок 15 На фарш викласти картопляне пюре.
Крок 16 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин.
Крок 17
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий