Смачний, соковитий, ароматний шашлик.
Головний секрет смачного шашлику - правильне м'ясо.
Воно має бути свіже, що раніше не заморожене. Я найчастіше використовую шийку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринованої в помідорах, розмарині і цибулі. Інгредієнти
2 кг свинини
1 кг помідорів
300 г цибулі
5-7 гілочок розмарину
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Помідори нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Перемішати м'ясо і цибулю.
Крок 5 Додати помідори, ретельно перемішати.
Помідори і цибулю повинні бути добре розім'яті.
Крок 6 Листочки розмарину звільнити від гілочок, додати до м'яса.
Крок 7 Добре перемішати.
Маринувати в холодному місці протягом 6-8 годин.
Перед приготуванням посолити, поперчити.
Крок 8 М'ясо щільно нанизати на шампури.
Крок 9 Смажити над розжареним вугіллям, періодично перевертаючи шампури.
Смачного!
Головний секрет смачного шашлику - правильне м'ясо.
Воно має бути свіже, що раніше не заморожене. Я найчастіше використовую шийку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринованої в помідорах, розмарині і цибулі. Інгредієнти
2 кг свинини
1 кг помідорів
300 г цибулі
5-7 гілочок розмарину
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Помідори нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Перемішати м'ясо і цибулю.
Крок 5 Додати помідори, ретельно перемішати.
Помідори і цибулю повинні бути добре розім'яті.
Крок 6 Листочки розмарину звільнити від гілочок, додати до м'яса.
Крок 7 Добре перемішати.
Маринувати в холодному місці протягом 6-8 годин.
Перед приготуванням посолити, поперчити.
Крок 8 М'ясо щільно нанизати на шампури.
Крок 9 Смажити над розжареним вугіллям, періодично перевертаючи шампури.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий