Дуже смачна страва!
Перець стає ніжним, м'яким. Фарш, завдяки брокколі, виходить дуже соковитим.
Рекомендую використовувати саме яловичину, але можна спробувати куряче філе. Замість брокколі можна використовувати кольорову капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Перець, фарширований яловичиною та брокколі. Інгредієнти
3 болгарських перцю
300 яловичини
200 г брокколі
150 г цибулі
100 г сиру
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Брокколі розморозити, дрібно нарізати.
Крок 3 М'ясо пропустити через м'ясорубку.
Крок 4 Змішати з луком і брокколі.
Посолити, поперчити.
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Перець розрізати уздовж, видалити насіння.
Крок 7 Перець нафарширувати яловичиною з цибулею і брокколі.
Крок 8 Посипати сиром.
Крок 9 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Перець стає ніжним, м'яким. Фарш, завдяки брокколі, виходить дуже соковитим.
Рекомендую використовувати саме яловичину, але можна спробувати куряче філе. Замість брокколі можна використовувати кольорову капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Перець, фарширований яловичиною та брокколі. Інгредієнти
3 болгарських перцю
300 яловичини
200 г брокколі
150 г цибулі
100 г сиру
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Брокколі розморозити, дрібно нарізати.
Крок 3 М'ясо пропустити через м'ясорубку.
Крок 4 Змішати з луком і брокколі.
Посолити, поперчити.
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Перець розрізати уздовж, видалити насіння.
Крок 7 Перець нафарширувати яловичиною з цибулею і брокколі.
Крок 8 Посипати сиром.
Крок 9 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий